Aanbod

Monique Derks | leiderschapscoaching | loopbaancoaching | zorg en techniek

Welke coaching past bij jou? Als leidinggevende ben je wellicht gebaat bij leiderschapscoaching. Voor ieder die zichzelf wil ontwikkelen, bied ik persoonlijke coaching en loopbaancoaching aan. Ook teamcoaching is mogelijk. Daarnaast bied ik ook een onafhankelijk EVC-advies aan als je niet de juiste papieren hebt. Lees hier mijn aanbod.

Leiderschapscoaching

Hoe stuur ik mijn team aan? Op welke manier moet ik de ene medewerker anders benaderen dan de andere? Hoe leg ik de link tussen mt en medewerkers? En hoeveel ruimte is er binnen mijn werk voor mijn eigen kwetsbaarheid?

Als leidinggevende zijn er heel wat vraagstukken waar je tegenaan kunt lopen. Wat het ook is, ik ga er graag met je over in gesprek. Zodat je inzicht krijgt in hoe verschillende mensen functioneren. En hoeveel invloed je daarop kan hebben met je eigen handelen. Na een coaching op jouw leiderschap weet jij op een effectieve en sterke manier je positie in te nemen.

Loopbaancoaching

Zit ik op de juiste plek? Hoe raak ik dat stressgevoel kwijt? Maak ik wel echt gebruik van mijn kwaliteiten? Wat zijn mijn kwaliteiten eigenlijk, heb ik die wel? Word ik nog blij van het werk dat ik doe?

Als je onderdeel uitmaakt van een organisatie, van een team, kan je je nog wel eens afvragen of je op de goede plek zit. Een loopbaancoachingstraject of coaching op persoonlijke ontwikkeling is dan de oplossing om de balans op te maken. Ik help je om erachter te komen wat je drijft en waar je goed in bent. Zo heb je kans om weer op het juiste spoor te komen.

Teamcoaching

Is er gedoe binnen je team? Dan is 1-op-1 coaching slechts een onderdeel van de oplossing. Overweeg ook teamcoaching om er samen uit te komen en allemaal meer werkplezier te krijgen. Teamcoaching pak ik graag op samen met mijn collega Diane de Vries: bekijk onze website.

Onafhankelijk EVC-advies

Heb je meer kennis en ervaring dan uit je diploma’s blijkt? Of heb je wél de kennis en kunde om je werk goed te doen, maar kun je dit niet aantonen? Dan is het EVC misschien iets voor jou. EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. Als onafhankelijke EVC-adviseur ga ik graag met je in gesprek om te onderzoeken of EVC meerwaarde heeft voor jou. Het resultaat van een EVC-traject is een ervaringscertificaat, een document met jouw kennis en ervaring op schrift.

Hoe werkt dat?

  • We gaan met elkaar in gesprek. Daarbij stel ik je allerlei vragen om te kijken wat jouw kennis en kunde is. En ik leg je uit wat er precies van je wordt verwacht in een EVC-traject.
  • We kiezen samen een meetlat die het beste past bij jouw ervaring. Dat kan bijvoorbeeld een mbo-, een hbo- of een branchestandaard zijn.
  • Hierna ben je klaar voor een aanmelding bij het EVC-bureau dat het beste bij jou past. Ik help je graag bij deze keuze.

Chat openen
Hoi, brand los!